FIFA 11'in GamesCom Videosu Yayınlandı

17.08.2010 18:25 Ersin Kılıç


 
     Futbol severlerin merakla beklediği FIFA 11'in GamesCom videosu yayınlandı. Video oyunun yepyeni özelliklerini karşımıza çıkarıyor.
 
     Videoda ilk dikkat çeken "We're 11" ifadesi oluyor. Serinin yeni halkası ile birlikte 10 vs 10'luk oyun modu yerini 11 vs 11'e bırakıyor. Yani artık kaleci kontrolü de dahil bu oyun modunda tüm oyuncuların kontrolünü elimize alabileceğiz. Tam olarak takım halindeki mücadelelerde çok önemli bir özellik olan bu mod, kaleci kontrolü ile de komik sahnelerin ortaya çıkmasına neden olabilir :)
 
     Oyundaki personality, yani her oyuncunun kendine has davranışı olacağı özelliğine de fazlasıyla dikkat çekilmiş. Ayrıca Pro Pass adı verilen yeni bir sistem sayesinde pas sisteminin de geliştirildiği söyleniyor. Topu kapma mücadelelerinde ise "360 Degress Fighting" adlı bir sistem geliştirilmiş. Yani artık top kapma mücadeleleri çok daha önem teşkil edecek.
 
     Oyuncu yaratma özelliklerinin de geliştirildiği oyundaki en büyük yenilikler ise şüphesiz yaptığımız maçları kaydedecek olan Replay Theatre ve kendi takımımızı yaratabileceğimiz özellikler oluyor. takımın logosu forması dahil tüm özelliklerini seçebileceğiz.
 
     Menejerlik modu ile de simülasyon özelliklerini geliştiren  FIFA 11'in demosu ise 16 Eylül'de karşımıza çıkacak. Oyunun GamesCom tanıtım videosunu buradan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FIFA 11 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: EA Games Tür: Spor Çıkış Tarihi: 1 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler