FIFA 11'in Kapağında Kaka ve Rooney Olacak

05.08.2010 11:51 Alkan Adakaner


 
     FIFA 10'un yıldızı olan Wayne Rooney'in yanına FIFA 11'de bir süperstar daha katılıyor. Real Madrid'in ortasaha oyuncusu Kaka yukarıdaki kapak resminde gördüğünüz gibi Rooney ile birlikte oyunun tüm dünyada kapağında yer alacak futbolcu olacak.
 
      Kaka da oyunun kapağında yer alması nedeniyle yaptığı açıklamada "Her zaman EA Sports'un ve özellikle FIFA serisinin hayranı olmuşumdur." dedi.
 
      Ayrıca çok az futbolcunun bu ayrıcalığa kavuştuğunu söyleyen Kaka, FIFA 11'in kapağında yer almanın kendisi için büyük onur olduğunu da sözlerine ekledi.
 
       28 Eylül'de Amerika'da piyasaya çıkacak olan FIFA 11, 1 Ekim'de de Avrupa'da Kaka ve Rooney ikilisi ile piyasaya çıkacak. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FIFA 11 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: EA Games Tür: Spor Çıkış Tarihi: 1 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
INDIKA, PS5 ve Xbox Series Konsollarına Geliyor: İşte Çıkış Tarihi 6 Dk önce VCT 2024 Masters Şanghay'ın İlk Eşleşmeleri Belli Oldu! 8 Dk önce ESL Pro Lig Sezon 19 Şampiyonu MOUZ Oldu! 37 Dk önce VCT 2024 EMEA 1. Aşama Turnuvasının Şampiyonu Fnatic Oldu! 1 Saat önce Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler