FIFA 11'in PC Demosu da Yayınlandı

15.09.2010 19:31 Samet Konuksal


 
 
     Dün çıkan PES 2011'in demosundan sonra FIFA 11'in PC demosu haberiyle tekrardan karşınızdayız... Gün içerisinde yayınlanan PS3 ve Xbox 360 demolarından sonra FIFA 11'in PC demosu da bu akşam itibariyle indirilebilir hâle geldi.
 
     Yepyeni grafikler, yeni oynanabilirlik çeşitliliği ile bütün dikkatleri üzerine toplayan ve uzun yıllar aradan sonra PC'de de çıkışa geçmeyi planlayan FIFA 11'in demosunda, PES 2011'e göre daha bol ve  'oynanabilir' takımlar yer alıyor. Oyunun demosunda Barcelona, Real Madrid, Juventus, Chelsea, Bayer Leverkusen ve Lyon, oynanabilir takımlar arasında. Ayrıca Facebook üzerinden oynanabilen FIFA Superstars oyuncuları, demoda Arsenal'i ve Arsenal ile birlikte Emirates Stadium'u açma haklarına sahipler.
 
     1.18 GB'lık bir kurulum boyutuna sahip olan FIFA 11'in PC demosunu buraya tıklayarak indirebilirsiniz. Eğer PC değil de konsol kullanıcısıysanız, demoyu indirmek için XBL ve PSN'i ziyaret etmeniz gerekiyor.
 
     Bakalım son yıllarda PC'de varlığı ile yokluğu anlaşılmayan FIFA serisi, yeni oyunlarıyla birlikte beklenen çıkışı elde edebilecek mi?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FIFA 11 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: EA Games Tür: Spor Çıkış Tarihi: 1 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 98 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler