FIFA 11'in PC Versiyonundan İlk Oynanış Videosu

11.09.2010 04:59 Samet Konuksal


 
 
     Bir süredir PC'de varlığını gösteremeyen FIFA serisinin yeni oyunu FIFA 11'in PC versiyonu için ilk oynanış videosu yayınlandı.
 
     Xbox 360 ve PS3 versiyonuna oranla daha kötü gözüken FIFA 11'in PC versiyonunun, geçtiğimiz senelere bakıldığında bir gelişme değil, adeta bir evrim geçirdiğini görüyoruz. Anlaşılan geçtiğimiz senelerde konsolda liderliği bırakmayan FIFA 11, bu sene PC'de savaşını verecek gibi.
 
      Arsenal ile Chelsea'nin bir maçının gösterildiği ve geçtiğimiz senelerle karşılaştırılamayacak kadar büyük bir geliştirme gösteren oyunun PC versiyonundan oynanış videosuna, buradan ulaşabilirsiniz. FIFA 11, 1 Ekim'de PC, PS3, Xbox 360, Wii, DS ve PSP için çıkacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FIFA 11 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: EA Games Tür: Spor Çıkış Tarihi: 1 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 20 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 6 Dk önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 34 Dk önce Ertelenen The Rogue Prince of Persia'nın Çıkış Tarihi Açıklandı 1 Saat önce Monster Hunter Serisi Satışları 100 Milyona Ulaştı 1 Saat önce INDIKA, PS5 ve Xbox Series Konsollarına Geliyor: İşte Çıkış Tarihi 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler