FIFA 11'in TV Reklamı Harika!

19.09.2010 16:29 Samet Konuksal


 
 
     Futbol oyunu denince akla ilk gelen isimlerden birisi olan FIFA serisinin yeni oyunu için TV reklamı yayınlandı. FIFA 11'in TV reklamında bazı yıldız isimler dikkatleri çekiyor.
 
     "We Are 11" sloganıyla yola çıkan FIFA 11'in TV reklamında da 11'e karşı 11 yapılacak olan multiplayer maçı özelliğine dikkat çekilmiş. Ayrıca FIFA 11'in TV reklamında, Türk asıllı futbolcu Mesut Özil'in yanı sıra Kaka, Benzema, Rooney, Iniesta, Cech ve Chiellini gibi futbolun yıldızları da rol alıyor. 
 
     Yurtdışı televizyonlarında oynamaya başlamış FIFA 11'in TV reklamını izlemek için buraya tıklayabilirsiniz. FIFA 11, 1 Ekim'de PC, PS3, Xbox 360, Wii, DS ve PSP için çıkacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FIFA 11 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: EA Games Tür: Spor Çıkış Tarihi: 1 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 3 Saat önce Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 5 Saat önce Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 6 Saat önce Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 7 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler