FIFA 11'in Yeni Konukları Çarşı ve Tsubasa Oldu

01.11.2010 01:20 Ersin Kılıç


 
    Ekim ayı başında çıkışını yapan FIFA 11 bir çok site ve dergiden büyük övgüler almayı başardı. Oyun dışında yapımı için bir çok ekstra içeriğe de yer veren EA Games, FIFA 11 seyahatlerine devam ediyor. Oyun için devam eden "We are 11" serisinin yeni konukları Çarşı grubu ve Tsubasa olmuş.
 
     "We are 11" adlı serinin dokuzuncu bölümünde İstanbul manzaralarını görüyoruz. İstanbul'un eşsiz güzelliğini içeren manzaralar ile açılışını yapan dokuzuncu bölümün asıl odak noktası ise Çarşı grubu olmuş. Taraftar grupları denince akla gelen ilk isimlerden biri olan Çarşı'nın tanıtımını ise grubun önemli isimlerinden Alen Markanyan yapıyor.
 
    King of Carsi adlı bu videoda Beşiktaş sokakları, ardından ise Beşiktaş - Trabzonspor mücadelesine yer verilmiş. Ekibin ülkemizi ziyaret etmesi gerçekten güzel bir olay. Hele ki videonun binlerce kişiye ulaşacağını düşünecek olur isek. Geçtiğimiz hafta yayınlanan King of Carsi adlı bu videoyu buradan izleyebilirsiniz.
 
     We are 11 ekibinin onuncu bölüm konuğu ise gene Türk oyuncuların yakından tanıdığı Tsubasa olmuş. Onuncu bölüm için Japonya'ya giden ekip, bu programda Tsubasa serisinin yaratıcısı olan Yoichi Takahashi'yi konuk etmiş. Takahashi videoda Japon manga sanatçısı olduğunu ve Kaptan Tsubasa'nın yaptığı eserler arasında favori çalışmalardan biri olduğunu belirtiyor. Takahashi 30 yıldır yani 20'li yaşlarından beri bu manga üzerinde çalışmalarını sürdürdüğünü de eklemiş.
 
     Videonun ilerleyen dakikalarında ise Tsubasa'nın ilham alındığı noktalara dahi yer verilmiş. We are 11 serisinin Captain Tsubasa adlı bu videosuna ise buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FIFA 11 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: EA Games Tür: Spor Çıkış Tarihi: 1 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler