FIFA 11'in iPhone Versiyonu da İddialı Geliyor

03.10.2010 04:04 Levent Polater

fifa 11 iphone ipad
 
    Konsollara ve PC'ye 1 Ekim'de çıkışını yapan FIFA 11 için her yönüyle harika olduğu yönünde birleşiliyor. Ancak harika olan bir platform daha geliyor o da oyunun şu anda geliştirilme aşamasında olan iPhone ve iPod Touch versiyonları!
 
    FIFA 11 (iPhone) için, iPhone ve iPod Touch'un dokunmatik özelliklerini oyunun her alanında kusursuz şekilde kullanırken konsol versiyonlarındaki ile aynı denilebilecek kadar özelliği de içinde barındırmasıyla bu platforma yapılmış en iyi futbol oyunu olduğunu söyleyebilirim. İçinde tonlarca takım, derin bir oynanış sistemi ve bir telefonda olabilecek en yüksek kalitede grafikler sayesinde iPhone sahiplerinin FIFA 11'i kaçırmamaları gerektiğini düşünüyorum. 
 


    Oyunun iPhone/iPod Touch ile ilgili yayınlanan 2 videosunu aşağıdan izleyerek siz de oyunun ne kadar başarılı tasarlandığına şahit olabilirsiniz. İlk videomuzda oyununun saha içindeki oynanış dinamiklerini (pas, defans, çalım, ve şut çekme) görebilirken ikinci videoda oyundaki penaltı sistemini görebiliyoruz.

     Şu anda sadece Yeni Zellanda'da çıkan FIFA 11'in iPhone/iPod Touch sürümünün çok yakın bir zamanda tüm dünyaya çıkışını yapması bekleniyor. Bu arada oyunu cep cihazlarınızda çalıştırabilmeniz için en az bir 3. nesil iPod Touch'unuz veya bir iPhone 3G'niz olması gerekiyor. 

[DHVIDEO=1673] [DHVIDEO=1674]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FIFA 11 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Spor Çıkış Tarihi: 1 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ertelenen The Rogue Prince of Persia'nın Çıkış Tarihi Açıklandı 11 Dk önce Monster Hunter Serisi Satışları 100 Milyona Ulaştı 31 Dk önce INDIKA, PS5 ve Xbox Series Konsollarına Geliyor: İşte Çıkış Tarihi 1 Saat önce VCT 2024 Masters Şanghay'ın İlk Eşleşmeleri Belli Oldu! 1 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19 Şampiyonu MOUZ Oldu! 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler