FIFA 11'in İlk Ayrıntıları Açıklandı

07.06.2010 20:09 Alkan Adakaner


 
     FIFA 10'un başarısı neredeyse oyun dünyasının tamamı tarafından kabul edildi ve Electronic Arts'a olan güvenimiz de son derece arttı. PES serisi karşısında büyük bir avantajı eline geçiren seri FIFA World Cup South Africa 2010 ile de başarısını devam ettirdi.
 
    E3 fuarı yaklaşırken oyuncuların aklında ise FIFA 11'in nasıl olacağı var. Bu fuarda ilk görüntüleri ile karşılaşacağımızı umduğumuz oyun ile ilgili ilk bilgiler de EA tarafından açıklandı.
 
    İlk bilgilere göre FIFA 10'daki başarıyı devam ettirmek adına eski oyuna sadık kalınacağı ve bazı yeniliklerle beraber kusursuz bir oyunla karşımıza çıkılmak istediği anlaşılıyor.  İşte açıklanan ilk özellikler.
 
* FIFA 11'deki yeni hareketler için en son giyisi ve özel kamera teknolojileri kullanılıyor.
 
* Oyundaki her takım için kendi şarkımızı kaydedip gol attığımızda, yendiğimizde veya yenildiğimizde bu şarkıların çalmasını sağlayabileceğiz.
 
* Oynanış elementleri FIFA 10'a sadık kalarak geliştirilmiş ve oyuncuların geri bildirimleri sayesinde bazı hatalar düzeltilmiş.
 
* FIFA 10'da "ping pong" olarak adlandırılan ve düşünmeden pas atılmasına imkan veren basit pas sistemi yerini gerçek yaşamdakine benzer bir sisteme bırakacak.
 
* FIFA World Cup South Africa 2010'dakine benzer bir penaltı sistemi olacak.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FIFA 11 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: EA Games Tür: Spor Çıkış Tarihi: 1 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 21 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler