FIFA 11'in İlk İnceleme Puanı Geldi

07.09.2010 20:50 Samet Konuksal


 
 
     Futbolseverlerin merakla beklediği EA Sports'un efsane serisi FIFA 11'e ilk inceleme, GamesMaster dergisi tarafından geldi.
 
     GamesMaster'in incelemesine göre FIFA serisi, bu sene gücüne güç katmış. İncelemede, FIFA 11'in sesleri, görüntüsü ve hissiyatı, oyunu oynayanlara sanki bir rüyaymış gibi geldiği yazılmış
 
     GamesMaster'in incelemesinde, FIFA 11'de oynanan her maçın daha çeşitli olduğu söylenmiş. Geçtiğimiz seneye damgasını vuran FIFA 10'dan daha heyecanlı ve gerçekçi olduğu da belirtilmiş. Ayrıca dergi, yeni kaleci modunun oyuna daha da zevk kattığını yazarken, yeni kutlamaların daha gerçekçi olduğunu eklemiş.
 
     Son olarak FIFA 11'in ünlü otoritelerce büyük övgü alacağını yazan dergi, FIFA 11'e 100 üzerinden 94 puan vermiş. İlk incelemesi bu halde olan FIFA, bakalım çıkışından sonra neler yapabilecek? 
 
Kaynak 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FIFA 11 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: EA Games Tür: Spor Çıkış Tarihi: 1 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 39 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 4 Saat önce MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 5 Saat önce Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 5 Saat önce Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 6 Saat önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler