FIFA 12 Reklamı Bu Hafta + Nasri İlk Golünü Attı

Samir Nasri'nin ilk golü..
25.08.2011 12:19 Ersin Kılıç


     Katıldığı büyük fuarlardan çok önemli ödüller ile dönen EA Sports, FIFA 12'nin tanıtımlarına hız verdi. Her sene birbirinden güzel reklamlar ile karşımıza çıkan FIFA serisinin yeni reklamı bu hafta yayınlanacak.
 
     EA Sports'ten gelen açıklama ile FIFA 12'nin "Love Football, Play Football" adlı TV reklamı, bu hafta sonu oynanacak olan Manchester United ve Arsenal arasındaki müsabaka sırasında yayınlanacağı belirtildi. FIFA 12'nin reklamında Wayne Rooney, Gerard Piqué, Kaka ve Karim Benzema gibi ünlü futbolcular yer aldı.
 
     FIFA 12'den bir diğer haber ise Manchester City'den geldi. Hatırlarsanız geçtiğimiz günlerde Man. City'nin yeni sezon formaları ilk olarak FIFA 12'de karşımıza çıkmıştı. EA Sports ekibi bu sefer de Manchester City'nin yeni transferi Samir Nasri ile kulübün karşısına çıkmış. Yapım ekibi Samir Nasri ile attıkları ilk golün ekran görüntüsünü Manchester City'e göndermiş. Manchester City'de bu görüntüyü resmi sitelerinden taraftarları ile paylaştı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FIFA 12 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: EA Games Tür: Spor Çıkış Tarihi: 30 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 11 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 11 Mayıs Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 11 Mayıs Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 11 Mayıs Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 11 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler