FIFA 12, İlk Ayında Kaç Adet Sattı?

28.10.2011 15:41 Levent Polater


    EA Sports'tan Peter Moore, FIFA 12'nin satışları konusunda son durumu meraklılarıyla paylaştı. Oyunun ilk ayında 5 milyon sattığı söylenen Moore, böyle söylerken EA'in malî raporlarında ise FIFA 12'nin 8 milyon adet sattığı gösterilmişti. Bir tutarsızlık var ama nerede? Moore FIFA 12 için şu sözleri söylemiş:
 
    "FIFA 12 fevkalade işlere imza atıyor. Çıkışından bu yana 5 milyon tüketici satın aldı ve şu andaki konsol neslinin en iyi spor oyunu olarak lanse ediliyor"

    "FIFA 12, online konusunda daha önce eşi benzeri görülmemiş işlere imza atıyor. Çıkışından bu yana 4 hafta geçti ve şimdiden 271 milyon online maç oynandı. Bu rakam, geçen seneye oranla %105 oranında artış gösterdiği anlamına geliyor. FIFA 12 oyuncuları, her gün ortalama oyunun online arenasında 94 milyon dakika geçiriyorlar."
 
    FIFA 12 oyuncularının seride hiç olmadığı kadar oyunlarına sıkı sıkı sarıldığını söyleyen Moore, ilgiden memnun. İlk haftasında 3.2 milyon satan FIFA 12, ilk ayında 5 milyona ulaştı. Güzel bir çizgi yakaladığını söylemeliyiz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FIFA 12 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: EA Games Tür: Spor Çıkış Tarihi: 30 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 13 Dk önce Microsoft Daha Küçük Oyunlara İhtiyacı Olduklarını Açıkladı 1 Saat önce Electronic Arts Mart 2025'ten Önce İki Duyurulmamış Oyun Yayınlayacak 5 Saat önce Sonic Mania Plus Artık Netflix Aracılığıyla Mobil Cihazlar İçin Mevcut 5 Saat önce Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler