FIFA 12'de Beklenmedik Öpücük!!

Sevinmek için ilginç bir yöntem.
06.12.2011 14:03 Ersin Kılıç


     FIFA 12'nin en büyük yeniliği olan Impact Engine, oldukça başarılı çalışmasına rağmen zaman zaman ortaya çıkan hatalar da oluyor. Açıkçası oyun sırasında ortaya çıkan bu hataların özellikle takım oyunlarında çok komik anlar ve diyaloglar yaşattığını söylemeliyim. İşte bu hatalara bir yenisi daha eklendi.
 
     Liverpool ile Arsenal arasında oynanan maçta oyun severler ilginç bir sahne ile karşılaşmış. Liverpool oyuncularından Carrool, attığı gol sonrası sevincini Arsenal kalecisi ile paylaşmış. Tabi bu sevinç alışılmışın dışında gelişiyor. Impact Engine'ın sebep olduğu bu komik sahneye aşağıdan göz atabilirsiniz.
 

[DHVIDEO=3669]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FIFA 12 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: EA Games Tür: Spor Çıkış Tarihi: 30 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 38 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ubisoft'un Yeni Oyunu Hades II Nedeniyle Ertelendi 1 Dk önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunlarını Kütüphanenize Eklemeyi Unutmayın 1 Saat önce Xbox Başkanı, 4 Bethesda Stüdyosunu Neden Kapattıklarını Açıkladı 10 Mayıs Xbox: Call of Duty Dahil Olmak Üzere Birinci Taraf Oyunlar İlk Gün Game Pass'te! 10 Mayıs ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 10 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler