FIFA 12'de Man. City Futbolcuları Karşı Karşıya

Futbolcular pür dikkat oyuna dalmış.
18.07.2011 18:43 Ersin Kılıç


     FIFA 12 için yeni bir oynanış videosu daha yayınlandı. oyunun muhtemelen geçen hafta İngiltere'de düzenlenen özel sunumundan çekilen bu videoda, oynanış anlarını yan açıdan da olsa görebiliyoruz.
 
     Videoyu daha ilginç yapan nokta ise oyunu oynayanların Manchester City futbolcularından Wes Knight vs Micah Richards olması. Wes Knight videoda Tottenham'ı kullanırken Micah Richards ise Arsenal'ı seçmiş. Her iki futbolcunun da oyunu oynarken bir hayli heyecanlı ve mutlu olduklarını görüyoruz.
 
     Futbolcuları bir kenara bırakıp oyuna gelirsek bu video az da olsa kafalardaki bazı soru işaretlerini götürüyor. Öncelikle oyunun grafiksel ve animasyon olarak çıtayı yükselttiğine emin olabiliriz. Videoda özellikle stad modellemesinin beni etkilediğini söyleyebilirim. Oynanışta ise FIFA 11'den farklı yönlerde bulunuyor. Buna rağmen atılan bazı gollerdeki basitlik kafaları kurcalayabilir. Gerek çekilen kamera, gerekse de oyunda kullanılan kamera açısı nedeniyle kesin birşey söylemek ise biraz zor.
 
     Bu yeni videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

[DHVIDEO=2813]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FIFA 12 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: EA Games Tür: Spor Çıkış Tarihi: 30 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 08 Mayıs Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler