FIFA 12'deki Yeni Yeteneklerimiz Bu Videoda

Bazen rakipleriniz sizi durdurmak için farklı yollara başvuracaktır
08.09.2011 18:53 Alkan Adakaner


     FIFA 12'nin çıkışına kısa bir süre kaldı ve EA Sports da merakla beklediğimiz oyununu yakından tanıtmak için yepyeni videolar yayınlamaya devam ediyor. Bu defa oyundaki çalım hareketlerine yakından bakıyoruz.
 
    Bu videoyu FIFA 12'nin animatörü Kantcho Doskov anlatıyor. Elastico Chop, Scoop Turn, LATW, Reverse Toe Bounce gibi hareketler tanıtıldığı bu videoda serinin önceki oyunlarına göre nelerin farklılaştığı üzerinde de durulmuş.
 
    Örneğin Scoop Turn'de istediğimiz yöne dönmemize izin verilmiş. Böylece bu hareketi sürekli kullanıyorsanız rakip sizi hangi yöne gideceğinizi tahmin edemeyecek. Bunun yanı sıra top fiziklerinde de farklılıklar olacak. Artık aynı hareketi yapmanıza rağmen topun farklı tepkiler verdiğini göreceksiniz.
 
     Aşağıdaki videoda yeni hareketler hakkında net bir bilgiye sahip olmanız mümkün. FIFA 12 yeteneklerimizi konuşturmak için de bize gerekli imkanları sunuyor gibi görünüyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FIFA 12 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: EA Games Tür: Spor Çıkış Tarihi: 30 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 11 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 11 Mayıs Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 11 Mayıs Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 11 Mayıs Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 11 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler