FIFA 12'den 45 Yeni Ekran Görüntüsü + Bilgiler

Impact Engine ile oynanış çok daha gerçekçi olacak.
11.07.2011 13:38 Ersin Kılıç


     GamesCom fuarında yeni bilgilerine ulaşacağımız FIFA 12 için yeni ekran görüntüleri yayınlandı. Oyunun bu yeni ekran görüntülerinde bir çok farklı dinamiğe yer verilmiş.
 
     Ekran görüntülerinde ilk dikkat çeken nokta oyunun kariyer modu oluyor. Kariyer moduna ait bu ekran görüntülerinde hem menünün nasıl olduğunu görüyor, hemde geliştirilen kariyer moduna ait yenilikleri fark ediyoruz. Örneğin transfer kısımlarında oyuncudan gelen mesajları da görüyoruz. Kariyer kısmının ana ekranında ise her zaman olduğu gibi puan durumu ve haber kısımlarına da yer verilmiş.
 
      Söz menüden açılmışken bu yeni görüntülerde daha önce gözüken ana menü sistemine de yer verilmiş. Anlaşılan FIFA 12'de bu sefer dikey yerine yatay kullanılan bir menü sistemi ile karşılaşacağız. Temennimiz ise bu sefer hızlı bir menü sistemi ile karşılaşmak. Özellikle online ve takım maçlarında menü sisteminde büyük problemler bulunuyordu.
 
     Ekran görüntülerinde oyundaki bazı stadlara da yer verilmiş. Bu kısma geldiğimizde ise Juventus'un yeni yapılan stadını görüyoruz. Normalde tamamlanmayan ve yakın bir zamanda açılacak olan Juventus'un yeni stadı oyuna aktarılmış. her ne kadar Türk takımlarının muallakta olduğu konuşulsa da oyunda TT Arena ve Şükrü Saraçoğlu gibi Türk stadlarını da görmek isterdik.
 
 
     Oyun içi ekran görüntülerine baktığımızda ise gene Impact Engine üzerine yoğunlaşıldığı belli oluyor. Bu ekran görüntülerinde çarpışma anlarına ve hava topu mücadelelerine yer verilmiş. Oyun içi kısımlarda dikkatimizden kaçmayan bir diğer nokta da gol sonrası gözüken ekran oluyor. Artık gol atıldığında sevinç sonrası takımın ambleminin yer aldığı bir kapanış ekranı ile karşılaşacağız. Yani gol sonrası ekran kararması yerine, oyun ekranı logonun yer aldığı bir pencere ile kapanıp, santra vuruşunda açılacak. Oyun içi görüntülerde gelişen grafik yapısı da özellikle formalarda ön plana çıkmış. FIFA 12'nin üst düzey bir görsellik sunacağından zaten en ufak şüphemiz yok.
 
     PC, PS3 ve Xbox 360 görüntüleri dışında oyunun 3DS görüntülerine de yer verilmiş. 500'den fazla takımın yer alacağı 3DS görüntülerinde sokak futbolu modu ise öne çıkan kısım olmuş. 3DS'in alt ekranında skor durumuna yer verildiği gibi dokunmatik sistem sayesinde bazı vuruşları da buradan yapabileceğiz. Kale ağı ve farklı şekillerin kullanıldığı alt ekranda bu kısımların ne olduğunu ise tam olarak çözemedik.
 
     30 Eylül'de çıkışını yapacak olan oyunun bu yeni görüntülerine aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FIFA 12 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: EA Games Tür: Spor Çıkış Tarihi: 30 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 21 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler