FIFA 12'nin 3DS Sürümünden Oynanış Videosu

12.06.2011 02:19 Ersin Kılıç


     11 vs 11 oynanış imkanı sağlamasına rağmen bu özelliğin sadece local olarak açıklanmasıyla bekleyenlerini üzen FIFA 12'nin Nintendo 3DS sürümü için yeni bir video daha yayınlandı. Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen E3 fuarından çekilen bu videoda oynanışın nasıl işlediğini rahatça görüyoruz.
 
     Öncelikle oyunun grafiksel olarak oldukça başarılı durduğunu söylemek gerekiyor. Faul anlarında ortaya çıkan animasyonlarda bir el konsoluna göre gayet başarılı. Oynanış dinamikleri ise biraz hantal gelse de paslaşma anlarında futbolcuların altında çıkan bar gibi özellikler, bu işleyişin nasıl olacağını da gözler önüne sermiş. Ayrıca oyunun 3DS videosunda da gol attıktan sonra sevinç hareketlerini sergileyebildiğimizi görüyoruz.
 
     E3 fuarından çekilen bu videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

[DHVIDEO=2602]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FIFA 12 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: EA Games Tür: Spor Çıkış Tarihi: 30 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 2 Saat önce Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 2 Saat önce Sızıntı: God of War: Ragnarök Yakında PC İçin Duyurulacak 3 Saat önce Epic Games Ücretsiz Gizemli Oyun Kampanyasına Geri Döndü 4 Saat önce Ubisoft'un Yeni Oyunu Hades II Nedeniyle Ertelendi 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler