FIFA 12'nin GamesCom Videosu + Demo Tarihi

FIFA bu sene de çok iddialı
16.08.2011 16:23 Ersin Kılıç


     Futbol severlerin artık gün saymaya başladığı FIFA 12'nin GamesCom 2011 videosu nihayet yayınlandı. FIFA 12'nin fuarda yayınlanan bu tanıtım videosunda oyunun belli başlı özelliklerine değinilmiş.
 
     Real Madrid - Barcelona maçında kullanılan bir korner vuruşu ile açılışını yapan gamesCom videosunda ilk dikkat çeken nokta surat ifadeleri oluyor. FIFA'nin eleştirilen yönlerinden biri olan surat ifadelerine bu videoda sıkça vurgu yapılmış. Ayrıca ünlü dergi ve sitelerin oyuna olan övgüleri de videonun belli noktalarına serpiştirilmiş.
 
     Bu oynanış videosunda sırasıyla çalım sistemi, yapay zeka, taktiksel defans, impact engine, gerçek yaralanmalar, kariyer modu, EA Sports futbol kulübü ve her zaman olduğu gibi oyuna sonradan eklenecek olan Ultimate team özelliklerine yer verilmiş.
 
     Grafikleriyle de dikkat çeken oyunun GamesCom videosunun sonunda ise merak edilen demo tarihi gösterilmiş. 30 Eylül'de çıkışını yapacak olan oyunun demosu ise 13 Eylül'de indirilebilecek. Benzema'nın müthiş volesi ile sonlanan videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FIFA 12 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: EA Games Tür: Spor Çıkış Tarihi: 30 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 11 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 11 Mayıs Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 11 Mayıs Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 11 Mayıs Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 11 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler