FIFA 12'nin Vita Sürümü Göz Kamaştırıyor

FIFA 12, el kosnollarındaki en iyi futbol oyunu olabilir.
24.10.2011 13:57 Ersin Kılıç


     Şu sıralar satış listelerinde üst sıralarda yer alan ve İngiltere gibi ülkelerde en iyi çıkış gibi birçok başarı yakalayan FIFA 12, EA Sports'un yüzünü bir hayli güldürüyor. Anlaşılan oyunun Vita sürümü de normal versiyonu gibi övgüleri de beraberinde getirecek.
 
     Geçtiğimiz saatlerde yaptığımız haberde oyunun Vita sürümü için verilen detaylardan bahsetmiştik. Dokunmatik ekran özellikleri dışında FIFA 12'nin Vita sürümünün PS3 kalitesine yakın olacağı belirtilmişti. Bu ilk detaylardan sonra oyunun Vita sürümü için ilk ekran görüntüleri de yayınlandı.
 
     Yayınlanan bu ekran görüntülerine baktığımızda görsel kalitenin bir el konsoluna göre oldukça başarılı olduğunu görüyoruz. Gerek zıplama gerekse de kayarak müdahale anlarında karakter duruşları gayet başarılı duruyor. Ekran görüntülerinde tek göze batan nokta saha çimleri olmuş. Oyunun bu ilk görüntülerine aşağıdan göz atabilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FIFA 12 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: EA Sports Tür: Spor Çıkış Tarihi: 21 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 24 Dk önce Sızıntı: God of War: Ragnarök Yakında PC İçin Duyurulacak 1 Saat önce Epic Games Ücretsiz Gizemli Oyun Kampanyasına Geri Döndü 2 Saat önce Ubisoft'un Yeni Oyunu Hades II Nedeniyle Ertelendi 2 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunlarını Kütüphanenize Eklemeyi Unutmayın 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler