FIFA 13, 4 Haftada 7.4 Milyon Sattı

30.10.2012 22:54 Tunahan Başol


     İlk 5 gün içerisinde dünya genelinde 4.5 milyon adet satış rakamına ulaşan FIFA 13, ilk aynı tamamlarken de büyük bir başarıya imza attı.
 
     28 Eylül'de çıkışını yapan ve birinci ayını tamamlayan yapım, tüm platformlarda 7.4 milyon satış adetini aşmış bulunmakta. Belirtilenlere göre bu rakama oyunun mobil platformlarda yaptığı satışlar da eklenmemiş durumda.
 
     Electronic Arts tarafından söylenene göre,FIFA 13, "tüm zamanların en iyi çıkış yapan spor oyunu" oldu. Bunun yanında, oyun, eylül ayı içerisinde batı bölgesinin en çok satan yapımı da oldu.
 
     Ayrıca, EA'in 2013 mali yılının ikinci çeyreğinin sonunda FIFA serisinden ne kadar gelir elde ettiği de ortaya çıktı. Buna göre firma, mali yılın ilk yarısında FIFA serisinden (FIFA Online 2 ve FIFA World Class Soccer da dahil) 115 milyon $ gelir etmiş durumda.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FIFA 13 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Spor Çıkış Tarihi: 28 Eylül 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 5 Dk önce RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 1 Saat önce Splinter Cell'in RTX Remix Görüntüleri Ortaya Çıktı 1 Saat önce Boks Oyunu Undisputed PS5, Xbox Series ve PC için 11 Ekim'de Çıkıyor 1 Saat önce Manor Lords İki Milyon Satış Sayısına Ulaştı: İlk Üç Haftada 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler