FIFA 13 Kinect Destekli Olacak!

Kinect destekli bir FIFA'yı hâyâl edebiliyor musunuz?
08.08.2011 14:18 Levent Polater

 
   Kinect'in çıkışı ile birlikte EA Sports çoğu spor oyununa bu teknoloji için destek getireceğini açıklamıştı. FIFA 12'de bu teknolojiyi göremeyeceğiz ancak bugün alınan bilgiye göre FIFA 13 Kinect destekli olacak.
 
    Serinin baş yapımcısı David Rutter tarafından gelen bu açıklama sonucu FIFA 13'ün Kinect desteği ile birlikte daha gelişmiş bir oynanış dinamiğine göz kırptığını görüyoruz. Rutter, ayrıca FIFA 12 ve 13 arasında teknolojik bakımdan çok büyük gelişme olmayacağını da sözlerine eklemiş. Görünüşe göre ekip 1 senelik süre sarfında Kinect desteğini oluşturmaya yoğunlaşacak.

    Rutter, "Kinect çıktığından beri, hatta 2 yıl önceki ilk duyurusundan itibaren, hep kendimize "Kinect desteğini getirecek miyiz?" sorusunu sorduk ve hep, "Ortaya mantıklı ve güzel bir şey çıkardığımıza emin olmadan hayır" cevabını verdik." şeklinde konuştu.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FIFA 12 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: EA Games Tür: Spor Çıkış Tarihi: 30 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 1 Saat önce Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 1 Saat önce Sızıntı: God of War: Ragnarök Yakında PC İçin Duyurulacak 2 Saat önce Epic Games Ücretsiz Gizemli Oyun Kampanyasına Geri Döndü 3 Saat önce Ubisoft'un Yeni Oyunu Hades II Nedeniyle Ertelendi 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler