FIFA 13 Wii U için de Hazırlanıyor

FIFA 13, Wii U'da daha iyi grafiklere sahip olabilir mi?
25.05.2012 15:50 Alkan Adakaner


      Electronic Arts'ın Nintendo ile ilişkilerinin ne kadar iyi olduğunu biliyoruz. Nintendo'nun hemen hemen her konsolun destek sağlayan EA, Wii U için de kolları sıvadı. Öyle ki EA'in Wii U'nun online altyapısı konusunda Nintendo'ya destek sağladığı konuşuluyor.
 
     Oyun desteği konusuna gelirsek, Electronic Arts o konuda da Wii U için çok çalışacak gibi görünüyor. Her ne kadar E3'te sürpriz oyunlarla karşılaşacak olsak da bazı oyunların Wii U için çıkacağı kesin. Bunlar arasında FIFA 13'te katıldı.
 
      Açıklamalara göre FIFA 13 Wii U için de geliştiriliyor, ama henüz oyunun Wii U'da nasıl farklılıklara sahip olacağı bilinmiyor. Yalnız FIFA 13'ün Wii U sürümünün farklı bir ekip tarafından geliştirildiğini de belirtelim. Bu ekibin performansı oyunun Wii U sürümünün kalitesine de etki edecektir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FIFA 13 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Spor Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dragon Quest 3'ün HD-2D Sürümü Tanıtıldı: İşte İlk Detaylar 2 Saat önce Microids Yepyeni Dedektiflik Oyunu Arsene Lupin: Once a Thief'i Duyurdu 3 Saat önce Ghost of Tsushima En İyi Playstation PC Portu Mu? (Video) 5 Saat önce Immortals of Aveum Konsollarda AMD FSR 3 Desteğine Kavuştu 6 Saat önce DLSS Rakibi Auto SR Hangi Oyunlarda Çalışacak? İşte Liste 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler