FIFA 13'te Türkiye Ligi Olabilir!

13.08.2012 11:23 Tunahan Başol


     Geçtiğimiz haftalarda "FIFA 13'te Türkiye Ligi var mı?" sorusuna olumsuz yanıt veren EA Sports'un halka ilişkiler sorumlusu Romily Broad, Türk oyuncuları oldukça üzmüştü. Şimdi ise umutlarımızı yeşerten bir bilgi gün yüzüne çıktı.
 
     Resmi EA forumlarında FIFA 13 ile ilgili yeni bilgiler yayımlayan EA Sports, bu bilgileri "oynanış, kariyer modu, çevrimiçi modlar, ultimate mod, ligler ve kulüpler, ülkeler, müzikler ve diğerleri" başlıkları altında açıkladı. Umutlarımızı yeşerten bilgi ise ligler ve kulüpler başlığının altında gizli.
 
     Yayımlanan bilgilere bakılırsa - kesin olmasa da - FIFA 13'te bulunacak olan liglerin arasında Türkiye Ligi'ni de görüyoruz. Bildiğiniz üzere FIFA 11'e kadar her oyunda bulunan Türkiye Ligi'ni FIFA 12'de görememiştik. Umarız bu sefer sevincimiz kursağımızda kalmaz. Detaylı bilgi için EA forumlarına buradan ulaşabilirsiniz.
 
                                                                                       Barkın Yıldızbayrak'a teşekkürler

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FIFA 13 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Spor Çıkış Tarihi: 28 Eylül 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 43 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Öldükten Sonra Steam Hesabınıza Ne Olacak? İşte Cevabı 23 Dk önce Dragon's Dogma 2'nin 40 Günde 3 Milyon Adet Sattığı Açıklandı 1 Saat önce Xbox Uygulaması Black Ops 6'nın Game Pass'e Geleceğini Doğruladı! 2 Saat önce Warner Bros'tan Mortal Kombat İçerik Üreticisine Tehdit 3 Saat önce Silent Hill 2 Remake'ten Yeni Haberler Geliyor: İşte Yeni Sunum Tarihi 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler