FIFA 13'ün Çıkış Tarihi + Ultimate Edition

26.06.2012 13:23 Samet Konuksal


     Futbol severlerin büyük merakla beklediği FIFA 13 için, FIFA tarihinin en büyük özel ekstrası ve çıkış tarihi detaylandırıldı. FIFA 13 için FIFA 13 Ultimate Edition duyuruldu, çıkış tarihi açıklandı.
 
     Bu paketin ekstraları, FIFA serisinin online kısmına daha farklı bir hava katan FIFA Ultimate Team üstüne kurulu. Belilrtilenlere göre oyunu özel gün içerisinde satın alanlar, 24 adet FUT gold paketine ücretsiz erişebilecek. Bu özel gün, oyunun çıkacağı gün yani 28 Eylül 2012. Evet oyun 28 Eylül'de çıkacak ve FIFA 13 Ultimate Edition'u sadece bu gün içerisinde satın alabileceksiniz.
 
     Ultimate Edition'un hediyesi olan Ultimate Team Gold paketleri, 24 hafta boyunca teker teker dağıtılacak. Yani bu paketi satın alsanız da ilk günden Ultimate Team'inize güçlü bir kadro kuramayacaksınız.
 
     Bu arada, FIFA Ultimate Edition'a özel yayınlanan kapak tasarımına aşağıdan ulaşabilirsiniz. Bu paket PC, X360 ve PS3 için geçerli olacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FIFA 13 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Spor Çıkış Tarihi: 28 Eylül 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Silent Hill 2 Remake'ten Yeni Haberler Geliyor: İşte Yeni Sunum Tarihi 1 Saat önce Call of Duty: Black Ops 6'dan Saddam Hüseyin'li Fragman Yolda 1 Saat önce Tekken 8 DLC Karakteri Lidia Sobieska'dan Oynanış Görüntüleri 2 Saat önce VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff Eşleşmeleri Belirlendi! 27 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff Etabına Yükseldi! 27 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler