FIFA 13'ün Satışları 15 Milyona Yaklaştı!

07.05.2013 23:47 Samet Konuksal


    Futbol, Amerika ve Japonya gibi yoğun oyuncu grubunun bulunduğu bölgelerde pek tutulmasa da, FIFA serisi Electronic Arts için para basmaya devam ediyor. Electronic Arts'ın yayınlanan finansal raporlarında FIFA 13'ün satışları paylaşıldı.
 
    Yayınlanan bilgilere göre FIFA 13, şimdiye dek 14.5 milyon adet satarak 15 milyon barajına yaklaştı. Oyun, bir önceki sezonun oyunu FIFA 12'ye oranla aynı dönem içerisinde %30 daha fazla satış elde etti. 
 
    Hali hazırda oldukça güçlü bir satış başarısı yakalayan FIFA 13'ün gelirlerinin haricinde oyun içerisindeki Ultimate Team modunun gelirleri, Electronic Arts'ın yüzünü ciddi manada güldürüyor. Belirtilenlere göre FIFA 13 içerisindeki dijital satışlardan elde edilen gelir 200 milyon dolara ulaştı. Bu veri, FIFA 12'deki aynı dönem satışlarından tam %94 oranında daha üst seviyede. Bu bilgiye FIFA 13'ün haricinde FIFA 12, FIFA Online ve FIFA World Class Soccer gibi oyunların eklenmesiyle EA'in finansal yılda elde ettiği dijital gelir 350 milyon doları aşıyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FIFA 13 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Spor Çıkış Tarihi: 28 Eylül 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler