FIFA 13'ün Skill Games Moduyla Tanışın (Video)

09.08.2012 21:28 Levent Polater

 
     EA Sports, FIFA 13'e Kinect ve yeni kariyer modu özelliklerinin yanısıra daha neler ekler diye bekliyorduk ki az önce bununla ilgili yeni bir duyuru geldi. Evet, FIFA oyuncuları "Skill Games" yani "Yetenek Oyunları" ile tanışmanızın vakti geldi.
 
    Bu modda FIFA 13, size temel oynanış dinamiklerini eğlenceli bir yolla öğretiyor. Dribling'ten tutun da pas şiddetinize, şut eğiminizden, şut yönünüze kadar her şey bu modda keyifli bir şekilde öğrenilebiliyor. Penaltı atışlarında topu nereye hangi şiddetle atacağınızı kestirmek buradaki eğitimle çok daha kolay.
 
    Skill Games'te ilerledikçe daha zor bölümleri açacak ve kendinizi daha da ileriye götürmek için çaba sarfedeceksiniz. Aşağıdan bu keyifli modun videosuna göz atabilirsiniz. "Ortada sıçan" oyunu da oldukça eğlenceli gözüküyor bu arada:
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FIFA 13 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Spor Çıkış Tarihi: 28 Eylül 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 33 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Legend of Zelda Kılıcıyla Sokakta Dolaşan Adam Hapse Atıldı 03 Temmuz Watch Dogs Serisi Filme Dönüşüyor: Yapımına Başlandı 03 Temmuz Xbox Game Pass'e Gelecek Üç Activision Blizzard Oyunu Sızdırıldı 03 Temmuz The First Templar GOG Platformunda Ücretsiz Oldu! 03 Temmuz Dragon Age: The Veilguard Dört Farklı Zorluk Seviyesine Sahip Olacak 03 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler