FIFA 14, Online Temeller Üzerine Yoğunlaşacak

11.03.2013 14:34 Samet Konuksal


    Yeni nesil PlayStation konsolunun duyuruluşunun ardından yeni nesle ait spor oyunlarından ilk bilgileri almaya devam ediyoruz. Geçtiğimiz günlerde PES 2014'ten gelen bilgilere karşılık bu kez FIFA cephesinden açıklamalar yapıldı.
 
    Serinin yapımcısı David Rutter, WhatCulture isimli siteye bir röportaj verdi. Röportajında Rutter, FIFA 14'ün yapısının online temeller üzerine kuracağının haberini verdi. Açıklamalarında Rutter, "FIFA 14'ü açtığınız anda sunduğumuz online sunuculara da girmiş olacaksınız. FIFA 14'te EA Sports Football Club'ın özellikleri daha da gelişmiş olacak. Yapacağınız her maç kariyer seviyenize etki edecek ve EASFC sayesinde arkadaşlarınızla sürekli temas halinde kalacaksınız." sözlerine yer verdi.
 
    Gerçek maçlarda yaşanan olayların FIFA 14'ün online maçlarına da etki edeceğini belirten Rutter, FIFA'yı tek başına oynayan oyuncular için bazı duyuruların yapılacağını da belirtti.
 
    Açıkcası Rutter'in söylediklerini FIFA 13'te aynen görmüştük. FIFA 14 için gelen ilk bilgilerin pek de 'yeni' olmadığını söylemek gerek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FIFA 13 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Spor Çıkış Tarihi: 28 Eylül 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 21 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Pro Cycling Manager 2024 Profesyonel Bisiklet Sporunu Getiriyor 14 Dk önce PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler