FIFA 14'ün Ultimate Team Modundan Yeni Detaylar

22.07.2013 16:43 Samet Konuksal


    Günlük 3.4 milyondan fazla oynanan maçla birlikte FIFA serisinin en popüler modu olan Ultimate Team, her yeni oyunla birlikte yeni özellikler kazanmaya devam ediyor. Electronic Arts'ın sitesinde FIFA 14'ün Ultimate Team modundaki yenilikler anlatıldı.
 
- Daha derin takım uyumu: Ultimate Team serisinde takım uyumunu oluşturmak için aynı ligden, aynı takımdan veya aynı ülkeden oyuncular bir kadroya toplanır. Bu sezon FIFA 14'deki 'chemistry' sistemi daha derin bir hal alacak.
 
   Belirtilenlere göre FIFA 14'ün Ultimate Team modunda takım kimyasını ayarlamak, gerçeğe daha da yaklaştırılacak. Kadrodaki her bölge için alacağınız kararlar, ayrı ayrı bir şekilde takım uyumuna etki edecek. 
 
- Online Single Match modu: FIFA Ultimate Team'in kaldırılan modu, FIFA 14'te geri dönüyor. Bu modla birlikte herhangi bir kupaya veya sezona dahil olmadan ve oyundaki kariyerinizi etkilemeden Ultimate Team kadronuzla birlikte tekli maçlar yapabileceksiniz.
 
- Genişleyen sezon modu: FIFA 14'teki FUT bölümündeki sezon modu internete bağlanarak ya da bağlanmadan oynanmaya devam edecek. Ancak bu kez sezon modu daha da genişleyecek. Oyunun sezon modunda 10 farklı lig yer alacak. Ligler arasında atlama yaptıkça oyun içi paranın haricinde yeni oyuncular da hediye edilecek.
 
- Diğer özellikler: FIFA 14'ün FUT modunda tanıtılan diğer özelliklere baktığımızda, transfer marketinin daha detaylı bir hal aldığını ve takım düzenleme seçeneklerinin daha detaylandığını görüyoruz. Örneğin artık takımımızdaki oyuncuların forma numaralarını, hangi topu kimin kullanacağını ayarlayabileceğiz. 
 
FIFA Ultimate Team'den yayınlanan yeni görüntülere aşağıdan bakabilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FIFA 14 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: EA Games Tür: Spor Çıkış Tarihi: 27 Eylül 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 13 Dk önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler