FIFA 16 Duyuruldu + İlk Videosu Yayınlandı

28.05.2015 16:01 Alkan Adakaner


    Electronic Arts, FIFA 16'yı duyurdu. Üstelik önemli bir sürprizle. Artık oyunda kadınlar ulusal takımları da yer alacak. Açıklamalara göre oyunda 12 kadın takımı yer alıyor: Almanya, ABD, Fransa, İsveç, İngiltere, Brezilya, Kanada, Avustralya, İspanya, Çin, İtalya ve Meksika.
 
     Kadınların sadece diğer kadın takımlarla maç yapabileceği de belirtiliyor. Aslında bu anlaşılabilir bir durum; çünkü kadın futbolcular özellikle fiziki açıdan erkeklerin çok gerisindeler. Yine de kadınların FIFA tarihinde ilk defa oyunda yer alması sevindirici.
 
    Her zamanki gibi Eylül ayında piyasaya çıkacak FIFA 16'nın ilk videosunu aşağıda bulabilirsiniz. Kadınlar futbolunda da önemli yeteneklerin olduğunu düşünürsek bu yıl FIFA daha hoş görünecek diyebiliriz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FIFA 15 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: EA Games Tür: Spor Çıkış Tarihi: 25 Eylül 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 54 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Submerged: Hidden Depths Epic Games'te 5 TL! 18 Dk önce The Rogue Prince of Persia'dan Beklentileriniz Nelerdir? 1 Saat önce Strateji Simülasyon İçerikli Norland 16 Mayıs'ta Çıkacak 1 Saat önce Çok Oyunculu Baladins, PC için 15 Mayıs'ta Çıkıyor 1 Saat önce Aksiyon Oyunu Dunjungle, PC için Duyuruldu 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler