FIFA 16'nın Oynanış Yenilikleri Bu Videoda Tanıtılıyor

16.07.2015 16:37 Samet Konuksal


    Electronic Arts'ın her sene üzerine koyarak piyasaya sunduğu FIFA serisinde bu sene de oynanış konusunda bazı yenilikler bulunacak. Firma, bu yenilikleri yayınladığı yeni oynanış videosuyla beraber anlatıyor.
 
    Videoya baktığımızda sahanın her yerine bir yenilik katıldığını görüyoruz. Defans konusunda bire bir mücadelelerde daha çevik ve hızlı müdahalelerin yapıldığı belirtiliyor. Ayrıca oyuna eklenen yeni müdahale çeşitleriyle beraber daha farklı defans sisteminin oluşturulduğu söyleniyor. Bunun haricinde daha güçlü kaleci yapay zekasının karşımıza çıkacağı videoda söylenmekte. 
 
    FIFA 16'nın ortasaha güçlendirmelerinde pas odaklı bir gelişmeyi görüyoruz. Daha güçlü ve daha isabetli bir pas sisteminin bulunduğu FIFA 16'da ortalarda da isabetli sonuçlar sağlanacak. Son olarak hücum konusunda da Lionel Messi'yle özel olarak Motion Capture çalışmalarının yapıldığı, daha gerçekçi şut ve top kontrol hissiyatının sağlanacağı eklenmekte. Videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FIFA 16 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: EA Sports Tür: Spor Çıkış Tarihi: 22 Eylül 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 26 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty Black Ops 6'dan Yeni Fragmanlar ve Detaylar Ortaya Çıktı 23 Mayıs The Witcher 3'ün Yeni Modu İlk Oyunun Haritasını Getiriyor 23 Mayıs Spider-Man 2'nin Fan Yapımı PC Portu Yeni Sürüme Kavuştu 23 Mayıs UE5 Destekli Korku Oyunu Still Wakes the Deep Sistem Gereksinimleri 23 Mayıs Delta Force: Hawk Ops'tan Yeni Fragman Geldi 23 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler