FIFA 18, Nintendo Switch'e Gelecek

07.02.2017 07:20 Gazali Çetinkaya

 
   Electronic Arts ve Nintendo, geçtiğimiz ay gerçekleşen Switch sunumunda konsola "EA Sports FIFA" oyunu geleceğini duyurmuş ancak bunun dışında bir detay vermemişti. Şimdi ise GameReactor ile bir röportaj gerçekleştiren Peter Moore, Nintendo Switch'e gelecek FIFA oyununun FIFA 18 olacağını doğruladı. Peter Moore "FIFA 18 olacak ve doğal olarak bu yılın sonlarında FIFA 18 çıkış yaptığında sunulacak." dedi.
 
   Bunun dışında Peter Moore, Nintendo Switch sürümünün günümüz nesil konsollar veya PC kalitesinde olup olmayacağı hakkında net bir şey söylemedi ancak EA Vancouver'ın Nintendo Switch'e "özel bir sürüm" hazırlamakta olduğunu belirtti. 
 
   Nintendo Switch 3 Mart 2017 tarihinde dünya genelinde çıkış yapacak.

   FIFA 18 ise eylül ayı içerisinde Nintendo Switch, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One ve PC için çıkış yapacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FIFA 18 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: EA Sports Tür: Spor Çıkış Tarihi: 29 Eylül 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 1 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 1 Saat önce Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 2 Saat önce Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 3 Saat önce Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler