FIFA 19'da UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi Olacak

11.05.2018 23:59 Gazali Çetinkaya

 
   Konami ile UEFA arasındaki 10 yıllık sponsor partnerliği anlaşmasının 26 Mayıs 2018 tarihinden sonra sona erecek olmasıyla birlikte artık Pro Evolution Soccer oyunlarında UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi lisansı olmayacak ve görünüşe göre EA Sports lisans için UEFA ile anlaşmayı başarmış.
 
   Uzun yıllardır FIFA oyunlarında spikerlik yapan 74 yaşındaki Hollandalı futbol spikeri Evert ten Napel Hollanda FIFA eSpor turnuvasının finali esnasında FIFA 19'da UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi'nin olacağını doğruladı.
 
   Evert ten Napel: 
 
   "Yılda yaklaşık olarak altı yedi gün boyunca, Utrecht'teki stüdyoda Youri Mulder [başka bir spiker] ile birlikte güncellenen yorumları kaydediyorum. 2019 ile birlikte oyun daha iyi olacak çünkü UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi'ni de eklediler. 2019 versiyonunu neredeyse bitirdim ve yakında test merkezine gidecek. [Test merkezinde] bazı çok iyi oyuncular her şeyi kontrol edecek ve bundan sonra Ekim ayında oyun mağazalara gidecek."
 
   Electronic Arts EA Play 2018 basın konferansı 9 Haziran tarihinde Türkiye saati ile 21:00'da başlayacak. Muhtemelen FIFA 19'da orada tanıtılacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FIFA 19 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: EA Sports Tür: Spor Çıkış Tarihi: 28 Eylül 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 26 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Take-Two'nun Yakında Yeni Mafia Oyununu Duyurucağı Bildirildi! 16 Nisan Yeni İş İlanına Göre EA'in Geliştirdiği Black Panther Açık Dünya Olacak 16 Nisan Eski Blizzard Patronu Oyunu Bitirdikten Sonra Bağış Yapmamızı Öneriyor 16 Nisan Star Wars Outlaws'ta Ek Göreve Erişmek İçin 109 Dolar Vermeniz Gerekiyor 16 Nisan It Takes Two stüdyosu Yeni Oyunlarını Yıl Sonunda Duyuracak 16 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler