FIFA 20'de Juventus 'Piemonte Calcio' İsmiyle Yer Alacak

17.07.2019 14:59 Nursema Emre

 
Son olarak Şampiyonlar Ligi lisansını da almasıyla lisans konusunda KONAMI'yi oldukça zorlayan EA Sports, neredeyse yıllardan sonra takım lisansı konusunda rakibinden ilk golünü yedi.
 
Geçtiğimiz günlerde KONAMI ile Juventus FC'nin partnerlik anlaşması duyurulmuştu. Görünen o ki bu anlaşma aynı zamanda EA Sports'un da devre dışı bırakılmasını içeriyormuş.
 
Evet, kötü haber Juventus ismini oyunda göremeyecek olmamız. Ancak iyi bir haberimiz de var: Oyunda Juventus'a dair oyuncuların gerçek isimleri ve yüzlerine dair her şey lisanslı olacak.
 
Aynı şekilde Ultimate Team ve diğer modlarda oyuncular rahatlıkla kullanılabilecek.
Görünen o ki KONAMI sadece takım isminin kendisine özel olabilmesini sağlasa da diğer alanlarda rakibinin sahip olduğu lisanslarını elinden almayı başaramamış.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FIFA 20 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Spor Çıkış Tarihi: 27 Eylül 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 12 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler