FIFA 20'nin Kariyer Modundaki Hatalar Düzeltilecek Ancak Yakın Zamanda Değil

30.09.2019 01:09 Özgür Eroğlu

 
Geçtiğimiz günlerde çıkan FIFA serisinin yeni oyunu olan FIFA 20, kariyer modundaki hatalar yüzünden oldukça eleştirilmişti. Hatta Twitter'da bununla ilgili bir hashtag bile başlatılmıştı. İş büyümeye başlayınca Electronic Arts konuyla ilgili açıklama yapmak zorunda kaldı.
 
Çoğu kişi için FIFA'nın kariyer modu çok önemli olmayıp Ultimate Team önemli olsa da FIFA 06 ile başlayan kariyer modu sevdalıları oyunun bu moduna hala sıkıca tutunuyor gibi duruyor. Oyunun kariyer modundaki hatalar ise; güçlü takımların ligi tablonun alt kısımlarında bitirmesi, oyuncuların rastgele pozisyonunun değişmesi ve Avrupa Kupaları'ndaki bazı hatalar.
 
Electronic Arts durumla ilgili, hataların farkında olduklarını ancak önümüzdeki ilk yamada bu hataları düzeltemeyeceklerini açıkladı. Sebebi ise, yamanın çoktan hazır olması ve değiştirilemeyecek olması.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FIFA 20 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Spor Çıkış Tarihi: 27 Eylül 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler