FIFA 21'in PC Sistem Gereksinimleri Artmasın Diye Yeni Nesil Özellikler PC'ye Gelmiyor

24.11.2020 20:37 Gazali Çetinkaya

 
FIFA 21'in yeni nesil sürümü 4 Aralık'ta PlayStation 5 ile Xbox Series için çıkacak.

Yeni nesil sürümün sunacağı özellikler PC'ye gelmeyecek. Sebebi de Electronic Arts, oyunun PC sistem gereksinimleri artsın ve oyuncu sayısı düşsün istemiyor.
 
Eurogamer'a konuşan baş yapımcı Aaron McHardy'nin belirttiğine göre, PC'ye hangi sürümü çıkaracaklarına karar vermek adına FIFA oynayan PC oyuncularının sahip olduğu donanımlara bakmışlar ve yeni nesil sürümü PC'ye çıkarmanın minimum sistem gereksinimlerini epey bir artıracağını ve bunun da çok sayıda oyuncuyu dışarıda bırakacağını düşündükleri için PC'de mevcut nesil olarak devam edilmesine karar almışlar. 
 
FIFA 22 için herhangi bir yorumda bulunmadı. PlayStation 3 / Xbox 360'tan PlayStation 4 / Xbox One'a geçerken de PC'de FIFA bir yıl sonra yeni nesil olarak çıkmıştı. Ondan önceki jenerasyonda bu süre daha uzundu. 
 
Electronic Arts ayrıca FIFA 21'in yeni nesil sürümünden fragman yayınladı. Yeni nesil sürüm geliştirilmiş oyuncu fizikleri ve animasyonlar, iyileştirilmiş ışıklandırma sistemi ve surat, saç, malzeme ve forma gibi oyuncu detayları, daha hızlı yükleme süreleri, PlayStation 5 DualSense özellikleri desteği ve daha fazlasını sunacak.

Fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. Yeni nesil geliştirmelerle ilgili daha fazla detaya buradan ulaşabilişiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FIFA 21 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Electronic Arts Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Spor Çıkış Tarihi: 9 Ekim 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dragon’s Dogma 2 İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 1 Dk önce Wizardry: Proving Grounds of the Mad Overlord Remake, 23 Mayıs'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 1 Dk önce Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 12 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler