FIFA 23 ilk Haftasında 10,3 Milyondan Fazla Oyuncuya Ulaştı

14.10.2022 13:37 Mehmet Tandoğan

 
 
Electronic Arts, FIFA 23'ün yayınlandığı ilk haftada 10,3 milyondan fazla oyuncuyla rekor kıran bir çıkış gerçekleştirdiğini duyurdu. Bu, FIFA serisi tarihindeki en büyük çıkış.
 
EA Sports FC Kıdemli Başkan Yardımcısı ve GM Nick Wlodyka konu hakkında şunları söyled: "Hayranlarımızdan aldığımız dönüş inanılmazdı. Topluluğumuz, favori oyuncular ve takımlarıyla beraber FIFA 23'te top koşturdu ve oyunu rekor oyuncu sayılarına ulaştırdı. Bu kadar kişinin bu oyunu oynamasından heyecan duyuyoruz."
 
FIFA 23, daha gerçekçi bir oynanış sunan HyperMotion2 Teknolojisi, erkekler ve kadınlar FIFA World Cup’ın sezon sırasında oyuna gelmesi, kadın kulüp takımları, çapraz oyun özellikleri ve daha fazlası ile karşınıza çıkıyor.
 
FIFA 23 şu anda PlayStation  5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One ve PC için mevcut. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FIFA 22 Platformlar: PC Geliştirici: EA Games Dağıtıcısı: EA Games Tür: Spor Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 3 Saat önce Microsoft Daha Küçük Oyunlara İhtiyacı Olduklarını Açıkladı 4 Saat önce Electronic Arts Mart 2025'ten Önce İki Duyurulmamış Oyun Yayınlayacak 8 Saat önce Sonic Mania Plus Artık Netflix Aracılığıyla Mobil Cihazlar İçin Mevcut 8 Saat önce Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler