FIFA Serisinin Yeni ismi Belli Oldu: EA Sports FC

10.05.2022 20:33 Mehmet Tandoğan

 
 
Electronic Arts'ın meşhur futbol serisi FIFA'nın yeni ismi belli oldu. 2023 yılından itibaren EA Sports FC olarak adlandırılacak olan FIFA serisi, 30 yıllık ortaklığını sona erdiriyor. 1993'te başlayan FIFA serisinin son oyunu bu sonbaharda piyasaya sürülecek.
 
Electronic Arts, EA Sports FC için şunları bildirdi: "EA Sports FC, yenilikler getireceğimiz ve yeni deneyimler sunacağımız yeni bir futbol serisi olacak. Sporun daha fazla yaygınlaşmasını sağlayacağız. EA Sports ile dünya çapındaki 150 milyondan fazla oyuncunun gücünü kullanacağız ve önümüzdeki yıllarda yüz milyonlarca yeni oyuncuya ulaşacağız. 
 
EA Sports FC, oyuncuların karşısına 700 takım, 100 stadyum ve 30'dan fazla lig ile çıkacak. Bunun yanı sıra 19.000'den fazla sporcuyu bünyesinde barındıracak. EA Sports FC aracılığıyla EA, mevcut lisanslı içeriği koruyacak, genişletecek ve yeni deneyimleri beraberinde getirecek. Bu seri ile beraber daha fazla platforma ulaşarak futbolu tüm oyunculara sunacağız."

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FIFA 22 Platformlar: PC Geliştirici: EA Games Dağıtıcısı: EA Games Tür: Spor Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler