FIFA Street'in Ön Sipariş Ekstrası Belli Oldu

21.12.2011 13:00 Ersin Kılıç


     EA Sports, FIFA Street ile futbol severleri yeşil sahalardan alarak sokak futboluna yönlendirecek. Mart ayında rafları süsleyecek olan FIFA Street'in yeni videosunda ön sipariş ekstrası da açıklanmış.
 
     Oynanış görüntüleri ile süslenen bu yeni videoda FIFA Street'i alacak olan oyuncuların ulaşacağı ekstralar da açıklanmış. Bu açıklamaya göre oyunu ön sipariş ile satın alırsanız Lionel Messi'nin de içerisinde yer aldığı Adidas All Star takımının kilidini açabileceksiniz.
 
     Konu ile ilgili bir açıklama yapan FIFA Street'in baş tasarımcılarından Sid Misra, Adidas All Star takımının oyundaki en iyi takımlardan biri olduğunu ve en artistik hareketleri onların sergilediğini belirtmiş. Oyunun yeni tanıtım videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FIFA Street Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: EA Games Tür: Spor Çıkış Tarihi: 13 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PUBG: BATTLEGROUNDS 'Erangel Classic' Haritasını Sunar 1 Saat önce Epic Games'in Bu Hafta Öne Çıkan Oyunları 1 Saat önce Rakion Macerası Türkiye’de Başladı! 3 Saat önce Paycell 19 Mayıs PUBG Kupası Başlıyor 3 Saat önce Korku Oyunu DreadOut Remastered Collection, PS5 ve Switch için Duyuruldu 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler