FIFA Street'in Yeni Videosu Heyecan Verici

Sokaklara dönmeye hazır mısınız?
23.09.2011 20:22 Alkan Adakaner


     FIFA Street serisi malesef hep ana oyunun gölgesinde kaldı ve özellikle bazı oyunları ile büyük hayal kırıklığı yarattı. Bu yıl ise serinin ana geliştirici ekibi FIFA Street'e el atıyor ve bizi heyecan verici sokak karşılaşmalarına davet ediyor.
 
     Barselona, Münih, Rio gibi 35 farklı şehrinde sokaklarında futbol oynayacağımız oyunun yeni videosunda kişisel yeteneklerimizin ne kadar önemli olduğu gösteriliyor. Artistik hareketler üzerine kurulu oyunumuzda dar alanda teknikten çok bireysel yeteneklerimizi konuşturmak zorundayız.
 
     FIFA serisinin üstadlarından Marius Hjerpseth tarafından hazırlanan videoda oyunun grafiklerinin de oldukça iyi olduğunu fark edebilirsiniz. FIFA Street yeşil sahalardaki harika grafiklerini sokaklarda da aratamayacak gibi görünüyor.
 
     2012 yılında Playstation 3 ve Xbox 360 için piyasaya çıkacak oyun sokaklarda futbol oynama isteğinizi arttıracak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FIFA Street Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: EA Games Tür: Spor Çıkış Tarihi: 13 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 2 Saat önce Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 4 Saat önce Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 5 Saat önce Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 6 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler