FIFA Ultimate Team Hacklendi mi?

Konu ile ilgili açıklama bekleniyor.
11.10.2011 12:37 Ersin Kılıç


     Hackerlar da artık oyun sektörünün sık sık karşımıza çıkan unsurlarından biri haline geldi. hele ki geçtiğimiz dönemlerde bazı firmaların bu konuda başları bir hayli ağrıdı. Tabi bu denli büyük çaplı durumlar dışında bazı oyunların içeriklerinin de hacklendiğini görebiliyoruz. İşte bu oyunlara FIFA serisi de eklenmiş olabilir.
 
     Henüz resmi bir açıklama olmasa da FIFA'nın en önemli özelliklerinden biri olan Ultimate Team'in hacklendiği belirtiliyor. Gelen bilgilere göre oyunun bu modunu oynayan bazı oyuncular hiçbir çaba sarfetmeden MS puanı ile futbolcu kartı alıyor veya oyundaki Coin sistemi sayesinde çok daha avantajlı duruma geçiyorlar.
 
     İşin asıl can sıkan noktası ise futbolcu kartlarında ortaya çıkıyor. Oyunun bu modunu oynayan FIFA 12 sahipleri Twitter hesapları sayesinde şikayetlerini dile getirmiş. Ortak olan nokta ise futbolcularının (kartların) çalınmış olduğu. Yani oyunu hackleyen kişiler diğer oyuncuların kartlarını çalarak kendi takımlarını sıralıyor olabilir.
 
     Bu karamsar haberden sonra seri ile ilgili başka bir habere geçelim. FIFA 12 ve EA Sports'un bir diğer başarılı oyunu NHL 12'yi ele alan USA Today, her iki oyunun da çıtayı yükselttiğinden ve takipçilerini hayal kırıklığına uğratmadıklarından bahsetmiş. Satış rakamlarına bakacak olur isek haksız da sayılmazlar.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FIFA 12 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: EA Games Tür: Spor Çıkış Tarihi: 30 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Eski Deviation Games Geliştiricileriyle Yeni Stüdyo Kurdu 1 Saat önce Terapist Görevini Üstlenebileceğimiz Vampire Therapist Görsel Roman Tarzıyla Geliyor 2 Saat önce Gray Zone Warfare Erken Erişim İnceleme 2 Saat önce Psikolojik Dram Oyunu The End of You 20 Haziran'da Çıkacak 3 Saat önce Kıyamet Sonrası Taktik Oyunu Neverdark Yakında Steam'de 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler