FIFA World Cup 2010, Nisanda mı Çıkıyor?

25.12.2009 01:41 Ersin Kılıç

 
EA Sports'un her düzenlenen Dünya Kupası etkinliği ile birlikte piyasaya sürdüğü FIFA World Cup serisinin 2010 versiyonu ne zaman çıkacak?
 
Hatırlarsanız geçtiğimiz günlerde EA Sports'un iletişim müdürü Alain Quinto, kendi Twitter sayfasından bir açıklama yapmış ve firmanın Ocak ayı içerisinde büyük bir oyun duyurusunun yapılacağını belirtmişti. Bu haber üzerine bizim aklımıza gelen ilk oyun ise FIFA World Cup 2010 olmuştu.
 
Henüz oyunun resmi duyurusu gelmemiş olsa da gelmesi kesin olan yeni Dünya Kupası oyunu ile ilgili bir haber daha ortaya çıktı. Sektörde en başarılı firmalardan olan Amazon ve Gamefly, FIFA World Cup 2010 oyununu stoklarına soktular ve oyunu ön sipariş ile satmaya başladılar.
 
İşin ilginç olan tarafı ise henüz resmi olarak duyurulmayan bu oyunun çıkış tarihini her iki firmanında 27 Nisan 2010 olarak göstermeleri oldu.
 
Dünya Kupası 2010'un 11 Haziranda başlayacağını da hatırlatalım. Bu büyük organizasyonda yer almayacağımızı bilmek ise oldukça üzücü.
 
Kaynak 1
Kaynak 2 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FIFA 10 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Spor Çıkış Tarihi: 2 Ekim 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 47 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 39 Dk önce Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 1 Saat önce Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 2 Saat önce Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 2 Saat önce Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler