FIFA World Cup 2010'a Resmi Video Geldi

08.03.2010 17:48 Ersin Kılıç


     Son yıllarda FIFA serisi ile yükselişe geçen EA Games, sıradaki futbol oyunu olan FIFA World Cup 2010 için ilk tanıtım videosunu yayınladı.
 
     Geçtiğimiz günlerde bir çok yeni bilgisini paylaştığımız oyunun bu ilk resmi videosu ise oyunun havasını fazlasıyla taşımayı başarmış. Oyun için daha önce kamera çekimi olan oynanış videoları ile de karşılaşmıştık.
 
     Oyundaki karnaval havası ve sunumunu videoda çok net bir şekilde görebiliyoruz. Daha gelişmiş grafikler, sunum, tribün şovları ve atmosfer ile karşımıza çıkacak olan oyunun videosunda bir de bizim için süpriz sahneler yer alıyor. Milli Takımımız her ne kadar Dünya Kupası 2010'a gidemese de oyunun bu tanıtım videosunda kendisine yer bulmuş. Oyunda yer alan 199 takımdan biri olan Milli Takımımızdan Nihat'ı ve Arda'yı oyunun tanıtım videosunda görebiliyoruz. Arda bu görüntüyü bir de gol ile süslüyor.
 
     Oyunun bu tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FIFA World Cup 2010 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: EA Games Tür: Spor Çıkış Tarihi: 30 Nisan 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler