FIFA World Cup 2010'dan Görsel ve Bilgiler

27.01.2010 12:13 Ersin Kılıç

 
EA Sports'un Ocak ayında önemli bir duyuru gerçekleştireceğini açıklamasından sonra gözlerin çevrildiği FIFA World Cup 2010, nihayetinde dün resmilik kazanmıştı.
 
EA Sports Twitter hesabında yaptığı açıklama ile oyuna ait ilk ekran görüntüleri ve bilgilerin yarın, yani bugün yayınlanacağını belirtmişlerdi. İşte o bilgi ve ekran görüntüleri belirtildiği gibi bugün erken saatlerde yayınlandı.
 
FIFA World Cup 2010 ile oyuncular seçtikleri takım ile tamamiyle online özellikler içeren bir turnuvaya dahil olabilecekler. Oyunda ön eleme turları da dahil olmak üzere turnuvaya giren takımların tümü yer alacak. Oyunda yer alacak olan takımların toplam sayısı ise 199 olarak açıklandı.
 
Oyuna ait ilk ekran görüntülerine buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FIFA World Cup 2010 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: EA Games Tür: Spor Çıkış Tarihi: 30 Nisan 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 2 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 3 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 5 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 5 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler