FIFA World Cup 2014 Duyuruldu!

06.02.2014 16:40 Samet Konuksal

 
    Daha önce bu sene düzenlenecek olan Dünya Kupası için çalışmalara başladığını haber eden EA Sports, beklenen duyuruyu gerçekleştirdi. Firma, FIFA World Cup 2014'ü duyurdu.
 
    Gelen bilgilere göre FIFA World Cup 2014, standalone bir oyun olacak. Hatırlarsanız firma, bir önceki turnuva oyunu olan Euro 2012'yi FIFA 12'ye bir DLC olarak çıkarmıştı. EA Sports'un aldığı ilginç karara göre FIFA World Cup 2014, PS3 ve Xbox 360'a özel olacak.
 
    Oyunun yeni nesil konsollara gelmeyişiyle ilgili yapılan açıklamalarda, "Neden oyunumuz X1/PS4'e gelmiyor? Çünkü en çok oyuncumuzun bulunduğu platformlara, elimizden gelen en iyi oyunu geliştirmeye çalışıyoruz. FIFA serisinin en çok oyuncusu PS3 ve Xbox 360'ta yer alıyor. Yine de diğer platformlardaki hayranlarımız için FIFA 14'ün Ultimate Team modundan özel içerikler sunmayı planlıyoruz." cümleleri yer aldı.
 
    Avrupa içiin 17 Nisan'da çıkacağı belirtilen oyun, FIFA 14'ün üzerinde 100 yeni animasyon ekliyor. Oynanış açısından geliştirmelerin de yer aldığı yapımda 203 milli takım, 7469 oyuncu, 19 lisanslı teknik direktör ve 21 yeni stadyum bulunuyor.
 
 
    Bu arada EA Sports, oyunla birlikte 'EA Sports Talk Radio' ismindeki yeni bir özelliğin açılışını da yapıyor. Burada turnuva modlarında diğer takımların gelişmelerinden haber alabiliyorsunuz. Bu sistem için Ian Drake, Andy Goldstein, Roger Bennett ve Michael Davies'in 50 saatlik ses kaydı yaptığı belirtiliyor.
 
Oyundan yayınlanan ilk duyuru videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
2014 FIFA World Cup Brazil Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: EA Sports Tür: Spor Çıkış Tarihi: 17 Nisan 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 22 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 1 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 1 Saat önce EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 2 Saat önce Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 2 Saat önce Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler