FIFA'dan İngiltere'de 1 Milyar Sterlinlik Gelir

FIFA serisi oyuncular için gittikçe daha önemli hale geliyor
27.01.2013 10:19 Alkan Adakaner


     FIFA serisi İngiltere'de çok popüler ve oyunun en çok sattığı ülke muhtemelen de İngiltere'dir. Electronic Arts'ın giderek kalitesini arttırdığı bu seri, İngiltere'de 1 milyar sterlinlik gelir elde eden ilk oyun markası olmayı başardı.
 
    FIFA serisi toplam 40 oyunla bu rakama ulaşırken; Call of Duty serisi ise 19 oyunla (farklı platformlar da sayılıyor) 800 milyon sterlinlik gelir elde etti. Listenin 3. sırasında ise Mario oyunları bulunuyor, ama gelirin ne kadar olduğu bilinmiyor.
  
    Bu rakamların 1996 yılından itibaren olduğunu da belirtelim. Yani muhtemelen Mario markası İngiltere'nin en çok gelire sahip oyunudur. Ayrıca FIFA oyunları da 1996 yılı öncesinde popüler olmuşlardı. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FIFA 13 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Spor Çıkış Tarihi: 28 Eylül 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Silent Hill Benzeri Korku Oyunu The Glass Staircase Konsollara Geliyor 36 Dk önce SteamWorld Heist 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı 1 Saat önce PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler