F.I.S.T.: Forged in Shadow Torch 7 Eylül'de Çıkış Yapacak

04.08.2021 11:34 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Bilibili ve geliştirici TiGames, FIST: Forged in Shadow Torch için altın başarımının yapıldığını duyurdu. Bu da geliştirmenin tamamlandığı ve sunulmaya hazır olduğu anlamına geliyor.
 
Dieselpunk Metroidvania oyunu dünya çapında 7 Eylül'de dijital olarak PlayStation 5 ve PlayStation 4 için çıkacak. Fiziksel sürümlerin ise Asya'da 10 Eylül'de ve Japonya'da 23 Eylül'de çıkması bekleniyor. Bir PC sürümünün de Steam üzerinden yayınlanması planlanıyor, ancak henüz bir çıkış tarihi açıklanmadı. 
 
Oyun hakkında 
 
Meşale Şehri’nin hayvanları, altı yıl önce Direniş Savaşı’nda işgalci Robot Lejyonu tarafından yenildiğinden beri eski Direniş savaşçısı tavşan Rayton, ortalarda görünmüyordu. Bir arkadaşının tutuklanmasıyla birlikte dev metal yumruğunu kuşanarak ona baskı uygulayanlara karşı mücadele etmekten başka seçeneği kalmamıştı. Yakında kendisini Lejyonu, Direnişi ve Sıçan Çetesini kapsayan bir komplo girdabının içinde bulacağından bihaberdi. 
 
Steam sayfasına erişmek için buraya tıklayın. 
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
F.I.S.T.: Forged in Shadow Torch Platformlar: PC PS4 Geliştirici: TiGames Dağıtıcısı: Bilibili Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 1 Saat önce Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 4 Saat önce 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 5 Saat önce eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 5 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler