FMV Oyunu Gamer Girl PS4, Xbox One, Switch ve PC için Duyuruldu

16.07.2020 23:54 Gazali Çetinkaya

 
Wales Interactive, online streaming dünyasında geçecek yeni FMV (tam hareketli video) oyunu Gamer Girl'ü PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC (Steam) için duyurdu.

Eylül ayında çıkışını gerçekleştirecek.
 
Gamer Girl'de oyuncular Abicake99 adlı bir yayıncının moderatörü ve yol göstericisi rolünü üstlenecek. Gerçek zamanlı sohbet simülasyonu içerecek oyunda göreviniz yayını kontrol altında tutmak, Abi'nin yayında ve gerçek hayattaki seçimlerine rehberlik etmek ve anonim sapık tehdidini ortaya çıkarmak.
 
Dallanan bir hikayeye sahip olacak oyunda eylemleriniz ve kararlarınız Abi'nin daha fazla popüler olmasına, güveninizi kazanmasına, yayınlar sırasında daha fazla yetkiye sahip olmanıza veya tam tersi abone kaybetmesine, uyarı almanıza ve kovulmanıza yol açabilecek. 
 
Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gamer Girl Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Wales Interactive Dağıtıcısı: Wales Interactive Tür: FMV Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 7 Saat önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 7 Saat önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 8 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 9 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler