FPS Hayatta Kalma Oyunu Abandoned PS5'e Özel Olarak Duyuruldu

07.04.2021 21:14 Gazali Çetinkaya

 
Hollandalı geliştirici Blue Box Game Studios, sinematik birinci şahıs korku hayatta kalma shooter oyunu Abandoned'ı PlayStation 5'e özel olarak duyurdu.
 
2021'in dördüncü çeyreğinde çıkış yapacak.
 
Abandoned'ın hikayesi Jason Longfield adlı karaktere odaklanıyor. Jason kendisini tuhaf bir ormanda uyanarak bulur. İlk başta ormana nasıl geldiğine dair fikri yoktur fakat daha sonra kaçırıldığını ve karanlık bir amaç doğrultusunda buraya getirildiğini hatırlar. Savaşarak hayatta kalmaya ve buradan kaçmaya çalışır.
 
Geliştirici ekibin belirttiğine göre Abandoned son derece detaylı bir açık dünyada geçen ve hayatta kalma türüne gerçekçi bir yaklaşım benimseyen bir oyun.
 
Gerçekçi hissettiren benzersiz kişisel oynanış deneyimi hedefleniyor. Örnek olarak Jason koştuğu veya korktuğu için nefes nefese kalırsa hedef alması düşecek. Silahların ateşlenmesi de diğer FPS oyunlarının aksine gerçekçi bir şekilde yavaş olacak.
 
Gerçek 4K çözünürlükte 60 kare hızında çalışacak. DualSense kontrolcüsünün dokunsal geribildirim ile uyarlanabilir tetikler özelliklerinden faydalanacak ve 3D ses desteği sunacak.
 
Teaser fragman yayınlandı. Oynanış fragmanı çok yakında.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 5 Platformlar: Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler