FPS Oyunlarında Neden Senaryo Modunun Önemi Azalıyor?

01.02.2016 14:41 Samet Konuksal


    Son yıllarda FPS türünde gördüğümüz önemli yapımlarda senaryo modlarının eksikliği dikkatleri çekmişti. Örnek verecek olursak Titanfall, Rainbow Six: Siege ve Star Wars: Battlefront bu oyunların arasında yerini alıyor. Peki bu durum neden kaynaklanıyor?
 
    Unreal Tournament ve Gears of War gibi önemli Shooter serileriyle tanıdığımız Cliff Bleszinski, Epic Games'in önemli isimleri arasında yer alıyordu. Daha sonrasında firmadan ayrılan önemli isim, konuyla ilgili bir açıklama yaptı. Açıklamalarında Bleszinski, bu durumun basit bir şekilde parayla ilgili olduğunu belirtti.
 
    Genel olarak FPS oyunlarında toplam bütçenin %75'inin senaryo moduna ayrıldığını söyleyen Bleszinski, oyuncuların büyük kısmının senaryo moduna az vakit harcadığını ve multiplayera yoğunlaştıklarını belirtti.
 

İlgili İçerik Yorumlar 41 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 04 Mayıs İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 04 Mayıs 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler