FPS Oyunu RICO London PS5, Xbox Series, PS4, Xbox One, Switch ve PC için Duyuruldu

13.02.2021 16:04 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Numskull Games ve geliştirici Ground Shatter, cel-shaded FPS oyunu RICO London'ı PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için duyudu.

Haziran ayında çıkış yapacak.

RICO London, RICO serisindeki ikinci oyun. Rising Star Games yayıncılığını altındaki ilk oyun RICO Mart 2019'da PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC (Steam) için çıkışını gerçekleştirmişti.
 
RICO London, 1999 yılında Londra'da yılbaşı arifesinde geçiyor. Herkes parti yapma hazırlığındayken polis fazla mesaide. Bu sırada dedektif Redfern kendisini silah ticaretinin gerçekleştiği bir yüksek bir binanın çevresinde buluyor ve Redfern üstünün izni ve desteği olmadan yeni yıla büyük bir patlama ile giriş yapmaya hazırlanıyor.
 
Oyun tek veya co-op (local ya da online) olarak oynanabilecek.
 
Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
RICO London Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ground Shatter Dağıtıcısı: Numskull Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 9 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler