“FPS Şehrinde” Kuralları S2 Koyacak!

08.05.2012 18:38 Ersin Kılıç


     Merakla beklenen Joygame’in yeni MMOFPS oyunu S2 – Son Silah’tan yeni haberler var. S2 – Son Silah ekibinin ummalı çalışmaları sürerken oyunun Türkçe seslendirmeleri tamamlandı ve oyuna entegrasyonuna başlandı. Doğrusunu söylemek gerekirse seslendirmeleri hazırlarken biz çok keyif aldık.

     Oyunun tanıtımı ve oyuncularla daha interaktif iletişim kurabilmek için açılan Facebook sayfasında birçok video ve görsel paylaşılmaya başlandı. Bu görseller oyuncular arasında beğeniyle karşılanıyor ve resimlerin hızlı bir şekilde yayılmasına sebep oluyor.

     Oyun testleri esnasında yapılan video kayıtlarında oyunla ilgili birçok bilgiye ulaşmak mümkün ve bu videolarda bazı silah tanıtımları da yapılıyor. Ayrıca Youtube Kanalına yüklenen S2 – Son Silah Tanıtım Videosu 2 haftada 50 bine yakın kişi tarafından izlendi.
 
     Oyun yönetimi, Facebook hayran sayfasında oyunu bekleyen binlerce oyuncu için anlık soru cevap etkinlikleri düzenliyor. Bu soru cevap etkinlikleri de oyuncular tarafından yoğun ilgi ile karşılanıyor. Çok yakın zamanda Kapalı Beta tarihi de açıklanacak olan S2 – Son Silah, Türkiye’deki MMOFPS tabularına yıkacak bir oyun olacak.
 
 Basın Bülteni
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
S2: Son Silah Platformlar: PC Geliştirici: Joygame Dağıtıcısı: Joygame Tür: MMO-FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 20 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 20 Dk önce Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 1 Saat önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 1 Saat önce Ertelenen The Rogue Prince of Persia'nın Çıkış Tarihi Açıklandı 2 Saat önce Monster Hunter Serisi Satışları 100 Milyona Ulaştı 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler